Гримьори от класа! Марго Роби е неразпознаваема като Елизабет I

Pinterest LinkedIn +

Марго Роби, това ти ли си?

Може би разпознавате 27-годишната австралийка като русокоса красавица, която изумява с вида си при всяко стъпване на червения килим, но днес актрисата изглежда доста по-различно. Промяната у холивудската звезда се дължи на поредния образ, в който тя трябва да се превъплъти – този на кралица Елизабет I.

По време на снимките на предстоящата лента "Мери, кралицата на шотландците" Марго беше щракната от наблюдателни папараци с къса червена къдрава коса, открито чело и огромно количество грим, с който да се постигне тенът на последния монарх от династията на Тюдорите.

Публикация, споделена от No Submarines (@nosubmarines) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

За да е пълна трансформацията, гримьорите на продукцията са променили и формата на носа на дамата. Да си го кажем направо – няма и следа от изкусителката Роби, която видяхме като съпругата на Леонардо ди Каприо във филма "Вълкът от Уолстрийт".

Бети Дейвис, Джуди Денч, Кейт Бланшет, Хелън Мирън и много други са пресъздавали Елизабет I в различни етапи от нейния живот. В новия филм Сърша Ронан ще влезе в кожата на Мери редом до младия актьор Джак Лоудън, познат на широката публика с участието му в "Дюнкерк" на Кристофър Нолан. Лентата, чийто режисьор е Джоузи Рурк, ще акцентира върху взаимоотношенията между двете дами.

Публикация, споделена от Новости шоу бизнеса от Джуди (@news_of_showbusiness_from_judy) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Сподели.