Грандиозна световна гала премиера на "Котките" в Ню Йорк

Pinterest LinkedIn +

На 16 декември в Ню Йорк се състоя бляскавата световна премиера на "Котките". Събитието по повод новата филмова адаптация на сценичния мюзикъл на Андрю Лойд Уебър, създаден по поемата на Т. С. Елиът "Книга за практичните котки на стария опосум" ("Old Possum’s Book of Practical Cats"), се превърна в арена на блясъка и красотата.

В пищната обстановка на събитието стотици гости и световни знаменитости преминаха по червения килим и впечатлиха не само с елегантна визия, но и с аристократична осанка. В неотразим тоалет на събитието беше Тейлър Суифт, чиято песен "Beautiful Ghosts", специално създадена за "Котките", бе отличена с номинация за "Златен глобус" в категорията "Най-добра оригинална песен". Идрис Елба, който се превъплъщава в ролята на злодея в продукцията, Джейсън Деруло с модерна и ексцентрична визия, Дженифър Хъдсън, която пее емблематичната "Memory", Ребъл Уилсън, както и прекрасната прима балерина на Кралския балет Франческа Хейуърд – всички те бяха част от звездните гости на вечерта.

Впечатляващата история ще бъде в киносалоните в България от 27 декември.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.