Графа с първи концерт за 2019 година

Pinterest LinkedIn +

На 9 февруари Графа ще забие в столичния клуб "Терминал 1", където се случват едни от най-запомнящите се лайфове с групата му. Изпълнителят ще допълни концертната си програма с актуалните "Огън" и "Приятели завинаги". Последната песен е трио с Любо Киров и Орлин Павлов и само седмица след излизането си се превърна в една от най-излъчваните в българския ефир.

Влади Ампов неведнъж е споделял, че публиката има способността да зарежда него и музикантите му така, че да се раздават максимално на сцената. Графа от своя страна винаги я изненадва с нещо ново и неочаквано, за което много му помагат Борислав Бояджиев – DJ Borche, Краси Тодоров, Александър Обретенов, Венци Трифонов, Миро Иванов и Васил Крумов.

Феновете на изпълнителя вече са с твърди планове за 9 февруари, споделят от Монте Мюзик. От лейбъла допълват, че голяма част от билетите са разпродадени.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.