"Господари на ефира" ще посрещнат Нова година "на черешата"

Pinterest LinkedIn +

Забавното предаване "Господари на ефира" ще зарадва телевизионните зрители с новогодишната си програма за втори пореден път.

Шоуто в навечерието на празника ще премине под надслов "Господари на черешата 2008", а продуцентите от "Глобал Вижън" обещават още по-повече забавни моменти.

Детайлите от програмата все още се пазят в тайна, но това, което се знае със сигурност е, че водещи на програмата ще са Васил Василев – Зуека, Малин Кръстев, Димитър Рачков и Вальо Танев.

За първи път адреналинките Яна и Жана, ще се изявят и като актриси в различни скечове. Зрителите ще се забавляват с пародии на едни от най-гледаните сериали – "Доктор Хаус", "Грозната Бети" и "Изгубени".

Гости в празничното студио ще бъдат и всички добре познати лица на Нова телевизия. За доброто настроение в празничната нощ, ще се погрижат с песните си Миро и Анелия, както и Стефан Илчев, станал популярен като имитатор на Лили Иванова.

Екипът на "Господари на ефира" е подготвил класация с най-смешните телевизионни гафове от изминалата година, класирани по месеци, както и най-значимите политически и обществени издънки на хора, заслужили прословутия "Златен скункс".

Сподели.