Gorillaz с ново видео DoYaThing! Гледай го тук!

Pinterest LinkedIn +

На 28 февруари своята официална премиера направи видеоклипът към най-новия сингъл на Gorillaz - DoYaThing, в който участват Andre 3000 от OutKast и Джеймс Мърфи от несъществуващите вече LCD Soundsystem.

Парчето е създадено по конкретен повод – то е предназначено за рекламната кампания на Converse от сериите Three Artists. One Song, част от които са колаборацията между Soulja Boy, Andrew WK и Matt § Kim в I'm A Goner, както и между Греъм Коксън, Палома Фейт и Бил Райдър-Джоунс в Desire, и Santigold, N.E.R.D. и Джулиан Казабланкас (The Strokes) в My Drive Thru.

Както всички тези парчета, DoYaThing се разпространява безплатно чрез официалния сайт на Converse, в който на 23 февруари бяха добавени четири нови модела кецове Chuck Taylor All Star, чийто дизайн е дело на съоснователя на Gorillaz - Джейми Хюлет. Пак той работи по видеоклипа към парчето.

С DoYaThing Джеймс Мърфи прави своето завръщане като вокалист след разпадането на LCD Soundsystem през април. За Andre 3000 пък това е поредната колаборация – наскоро той записа участие в проекти на Drake, Ke$ha и B.o.B.


Сподели.