Големият победител в „Капките“ Фики Стораро спира с поп фолка

Pinterest LinkedIn +

Фики Стораро е големият победител в осмия сезон на „Като две капки вода“. Популярният певец спечели сърцата на зрители с последното си превъплъщение в Лайнъл Ричи, с което изправи публика и жури на крака.

Синът на Тони Стораро се справяше блестящо с всички задачи, без значение от жанр и стил. Той призна, че неведнъж се е замислял дали да не се преориентира към друг вид музика.

„Ти направи уникални имитации през целия сезон на „Капките“. Целият български народ обаче се чуди едно единствено нещо – кога ще зарежеш поп фолка“, попита го водещия Васил Василев Зуека след поредното блестящо изпълнение. „Още утре“, отговори Фики, без да се замисли. Той призна, че винаги е искал да прави и друга музика и да се развива в стила на Стиви Уондър и Лайнъл Ричи.

Синът на Тони Стораро получи и почетна корона „Мистър Изненада“ заради неочаквано добрите му превъплъщения в музикалното риалити. Баща му също бе сюрпризиран от екипа с почетна грамота „Баща на сезона“ – награда за безрезервната подкрепа към своя син през целия сезон на „Капките“.

На второ място остана Маги Джанаварова, която видяхме като Уитни Хюстън, а Дара и JJ – съответно на трето и четвърто с изпълненията на „Вървят ли двама“ и „Who Wants To Live Forever”.

„Добре че го има това шоу „Като две капки вода“, за да видим участниците в правилната светлина. Адмирации към Фики Стораро, дано продължи да се развива и в други жанрове“, коментираха фенове на музикалното риалити.

Сподели.

Относно автора

Автор и филолог с близо 15-годишен опит като репортер и редактор във вестник, а по-късно - главен редактор в интернет издание. Иначе пише от малка. Пише стихове, пише за мечтите си и за всичко, което я вдъхновява. Обича да пътува. Обожава да пътува. Не си представя живота без пътуване. И вдъхновение.