Goldie пострада при инцидент

Pinterest LinkedIn +

Световноизвестният британски диджей и продуцент Goldie е пострадал сериозно при инцидент по време на водни ски и е настанен в болница, научи Avtora.com. Въпреки злополуката това няма да промени ангажимента на Goldie за датата - 6 май, т. е. третата визита на звездата в България.

При инцидента 40-годишният Goldie, който освен музикант е графити артист, актьор и бивш участник в британската версия на стартиралото току що първо за България риалити шоу Vip Brother (aka Big Brother Celebrities), си е счупил бедрена кост и е претърпял две планови операции, заради които и към момента е в болница.
 
По тази причина от мениджмънта му са съобщили, че диджеят няма да може да лети известно време, но се надяват на бързо оздавяване.
 
От лагера на българския промоутър и организатор на партито на Goldie на 6 май в столичната зала Христо Ботев, New Music Agency, успокояват, че към момента няма промяна в плановете на диджея за идването му в България.
 
Както Avtora.com вече съобщи, освен Goldie като негов съпорт на Гергьовден българските фенове ще могат да чуят отново (за втори път) и холандците Black Sun Empire.
 
Предварителната продажба на билети стартира на 14 февруари ексклузивно чрез мрежата на Ticketstream Bulgariа, като за първите 100 цената им беше 15 лв.
 
От 1 до 31 март билети се продават на цена от 20 лв, от 1 април до 5 май те ще са по 25 лв, а в деня на концерта - по 30 лв.
 
Покупката им може да се извършва както чрез дебитна или кредитна карта - за електронните билети (e-tickets), така и в брой в оторизираните от Ticketstream места.
 
Сподели.