Go Intro посвещава новия си брой на клубния живот

Pinterest LinkedIn +

Чисто новият брой трети на безплатното печатно издание Go Intro, излиза на 28-ми май. В този брой, темите в него ще бъдат насочени изцяло към клубната култура във всичките й измерения.

В него ще може да се прочете интервю с DJ Vesselin по повод предстоящото парти Inprogress, което ще събере в една зала големите имена Satoshi Tommie и Grooverider, информация за новия клуб Masai на Златни пясъци и партитата, които ще се поведат там през лятото, както и програмата за юни на клубовете в столицата.

Изданието ще съдържа и традиционните рубрики – ревюта на CD-та и винили, интервю с Кирил, барман в By The Way, както и третата, предпоследна част от поредицата историята на хаос музиката.

***

Всеки месец Go Intro представя информация за най-яките предстоящи партита и гостуващи DJ-и, програма за клубовете, ревюта на CD-та и винили, интервюта с едни от големите български DJ-и и класация на техните десет топ парчета, фотосесия и селекции, както и някои от лицата, които всеки петък могат да бъдат засечени в клубовете.

Go Intro може да се намери в любимите си заведения и магазини, информират издателите.
Сподели.