Гледай церемонията по връчването на Оскарите на живо в българския ефир!

Pinterest LinkedIn +

На 26 срещу 27 февруари от 00:00 часа до 06:30 часа българските зрители ще имат възможността да гледат на живо церемонията по връчване на 84-тите награди Оскар за 2012 година, директно по bTV Cinema.

С преки включвания от червения килим най-интересните моменти ще предава специалният кореспондент на медията в САЩ – Ясен Дараков.

Родните киномани ще могат да проследят цялата церемония по връчване на престижните статуетки в реално време от "Кодак Тиътър", Холивуд, Калифорния. От 22:00 до 00:00 часа отново на 27 февруари пък ще видим емоциите на звездите на червения килим след връчването на наградите.

Водещ на церемонията за девети път ще бъде комедиантът Били Кристъл, а златните статуетки ще връчат едни от най-обичаните звезди на Холивуд – Брадли Купър, Холи Бери, Роуз Бърн, Том Круз, Пенелопе Крус, Камерън Диаз, Том Ханкс, Анджелина Джоли, Мила Йовович, Дженифър Лопес, Мелиса Маккарти, Ема Стоун, Кристен Уиг, Крис Рок и др.

Повторение на връчването на американските филмови награди Оскар, зрителите на bTV Cinema могат да гледат на 4 март от 11:00 до 14:00 часа и от 20:00 до 01:30 часа.


Сподели.