Ghostbusters

Pinterest LinkedIn +

Име: Ghostbusters Жанр: Екшън Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Ghostbusters има уникална графика и нещо мнoго симпатично в това как са направени духовете и главните герои. Анимацията е много забавна, като имате предвид персонажите, които изскачат от своите протонни кутии и ви поздравяват!

Гладкостта с която се движат призраците наоколо или ги удрят лъчите, също е много впечатляваща. Звукът е представен доста добре и силно разпознаваемата основна песен е точно преди началото на играта.

Управлението на Ghostbusters е с един бутон – „5”. С него изстрелвате протонните си лъчи, когато духовете са в близост до вас. Наистина е толкова лесно и не се изисква много мислене или знания. Разбира се, продължителността на времето, в което натискате бутон „5” определя колко силен да бъде лъча и следователно колко ефект ще има.

Задачата ви е да направлявате призрака към капана на нивото, използвайки оръжието си. Има препятствия и места, които трябва да заобикаляте. Ако докоснете крайчетата на слузта или ударите невинен минувач, ще изгубите един от 3-те си живота, с които започвате всяко ниво. По-нататък в Ghostbusters ще имате избор от 3 режима на игра – нормален, атака за време и ограничени протонни пакети.

Те отново ще спасят света! Изберете един от ловците на духове Ghostbusters и играйте. Потопете се във вселената на Ghostbusters и преодолейте 50 нива в места, познати от двата филма "Ловци на духове". Кого ще повикате на помощ?

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0035 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.