Ghostbusters 3 се сдобива с нови сценаристи

Pinterest LinkedIn +

Третата част на култовата комедия от 80-те - Ghostbusters ("Ловци на духове"), среща множество пречки по пътя към реализирането си, а Дан Акройд (Dan Aykroyd), който е един от най-върлите поддръжници на проекта, сега споделя, че филмът има нови сценаристи.

През 2011 г. Акройд потвърди, че снимките за Ghostbusters 3 ще започнат през пролетта на 2012 г., независимо дали Бил Мъри (Bill Murray) ще участва. Никое от тези неща не се случи обаче, а досегашните сценаристи Лий Айзенбърг и Джийн Ступнитски са заменени с все още неизвестен екип.

"Имаме нов сценариен екип, който работи по филма сега. Всичко трябва да е перфектно. Няма смисъл да правим филма, ако не е перфектен. Така че това е, което се случва за момента." – споделя Акройд при сесия за автографи с фенове.

60-годишният Дан Акройд стана популярен с множество комедии през 80-те и 90-те години на XX век, включително Casper ("Каспър"), My Girl ("Моето момиче") и др., а през август ще го видим и в комедията The Campaign ("Кампанията"). Въпреки това най-популярната му роля и до днес, си остава тази на Реймънд Станц в двете части на Ghostbusters.

Сподели.