Героиня от "Етажна собственост" измества Деси Банова в ефир

Pinterest LinkedIn +

В следващия епизод на "Етажна собственост" (10 май) хубавицата Гери (Милена Маркова) е на път да измести от екрана Деси Банова, чиято роля ще бъде изиграна от самата нея, като стане синоптичка в Нова телевизия.

Гери е напълно убедена в способностите и чара си, но за да е още по-сигурна в своя успех, тя омайва режисьора на прогнозата за времето. 

Съседите от блок 25 организират най-смешната и абсурдна театрална постановка, поставяна някога. Под строгата режисура на военния Джамбазов (Антон Радичев), се раждат новите "Ромео и Жулиета" – такива, каквито никога не сте си ги представяли.

Стимулът на съседите да се посветят на театъра обаче е чисто материален. Столична община обявява конкурс за финансиране на културни проекти по кварталите, а наградата е повече от съблазнителна – 20 000лв - пари, от които съседите спешно се нуждаят, за да покрият натрупаните сметки за топла вода, която вече им е спряна. 

Декорите за представлението обаче липсват, костюмите не са съвсем готови, Ромео е скован от сценична треска, баба Цеца все не може да разбере, кога да се появи на сцената, а Жулиета зарязва целия театър минути преди старта на представлението.

Ужасеният режисьор е пред припадък, а за капак - журито, което трябва да оцени културната програма, се оказва добре познатата на съседите пианистка Спиридонова (Мариета Петрова), която те неотдавна са изгонили от блока с решение на етажната собственост. 

Сподели.