Победителят от X Factor Рафи дебютира днес в сериала "Етажна собственост"

Pinterest LinkedIn +

Спечелилият първото издание на музикалното реалити X Factor у нас Рафи Бохосян ще демонстрира днес и дали освен певчески, притежава и актьорски талант.

Както е известно, малко след като печели на финала в състезанието, младият талант споделя пред Гала, че една от мечтите му е да се изяви и на малкия екран, като би се радвал някой ден да участва в комедиен сериал.

Известната телевизионната водеща веднага реагира и го свърза с продуцента на ситкома по Нова ТВ "Етажна собственост" – Краси Ванков, който обещава да даде роля на младежа във втория сезон на сериала. 

Е, от обещанието до изпълнението минава известно време, но в крайна сметка това се случва и на 26 април зрителите ще имат възможността да оценят Рафи Бохосян и в едно малко по-различно и нестандартно амплоа. При това ще го видят и с малко по-различна от реалната му визия - с мустак.

Ролята на звездата от X Factor е свързана с негова действителна изява, но въпреки това той не играе самия себе си. Снимките са реализирани в известен столичен клуб, където са събрани всички съседи от блока, пред чиито погледи ще бъде изпълнен впечатляващ дует – този на домоуправителя Величко и Рафи. 

Сподели.