Дойде финалът на "Етажна собственост"

Pinterest LinkedIn +

На 31 май, четвъртък, предстои да видим финала на "Етажна собственост" за този сезон. Последният епизод от втория сезон на сериала е специален за целия екип, защото е написан по истинската история на блок "Русия" в Русе.

Засегнатият блок стремглаво потъва и се накланя с всяка изминала година. Обитателите му от години обикалят по инстанции, но не получават никаква помощ. 

Продуцентът на "Етажна собственост" Краси Ванков бе дал обещание, че сценаристите на сериала ще напишат специален епизод по историята, за да се привлече повече внимание към проблемите на тези хора, преди да е станало късно. 

В епизода на 31 май се преплитат комичното и драматичното, а съседите от "Надежда" имат същата драма – блокът се накланя и те са принудени да живеят в опасност, защото никой не иска да поеме отговорността. 

Епизодът е със специалното участие на водещия от  "Здравей, България" Павел Владимиров, който играе ролята на суетен репортер. Как ще се развият събитията, ще разберем този четвъртък от 21ч. по Нова телевизия. 

Сподели.