20 Май 2019, 19:31

Героят на Аштън Къчър в "Двама мъже и половина" - милионер с разбито сърце

Pinterest LinkedIn +

Наскоро обявихме, че новият сезон на "Двама мъже и половина" (Two and a Half Men) стартира с погребението на Чарли Харпър, а ето че е време и за малко повече подробности около заместника му - персонажа на Аштън Къчър (Ashton Kutcher).

33-годишният актьор, който бе избран от CBS за заместник на уволнения след конфликт със създателя на шоуто Чък Лори (Chuck Lorre) - Чарли Шийн (Charlie Sheen), ще се превъплъти в плейбоя Уолдън Шмид.

По думите на главния директор на CBS Нина Таслър, той е интернет милионер с разбито сърце след последната си неуспешна връзка. Шмид ще е човекът, който ще купи баровското имение на Харпър след смъртта му в конкуренцията на още куп желаещи, част от които ще бъдат изиграни и от добре познати имена от малкия и големия екран.

Новият девети сезон стартира на 19 септември с епизод в две части, като е любопитно, че скоро след това излъчване започва и конкурентният сериал Anger Managament с Чарли Шийн, което означава сериозна битка за рейтинг между отделните телевизии.

Иначе самият Къчър наскоро сподели, че първият му снимачен ден в Two and a Half Men е бил ужасяващ, тъй като напрежението на площадката е било изключително високо. Ситуацията се подобрила благодарение на Джон Крайър (Алън Харпър), който произнесъл трогателна реч и по този начин отново сплотил екипа на култовия ситком.

Сподели.