Власт, корупция, секс и любов в най-новия БГ сериал! Виж промо на "Седем часа разлика"!

Pinterest LinkedIn +

Висш съдебен съдия, млад и неподкупен прокурор, емблематичен български бизнесмен, руски мафиот и собственик на българско заведение в Америка са част от персонажите в новата семейна сага "Седем часа разлика", която зрителите на bTV ще имат възможност да проследят в праймтайма тази есен.

Най-новият БГ сериал, зад чиято реализация стои добре познатият ни Магърдич Халваджиян, разказва историята на няколко семейства, белязани от конфликти между поколенията, сблъсъци на ценности, борба за влияние и оцеляване, любов и омраза.

Част от членовете на всяка фамилия живеят в Ню Йорк, другите - в София, като така те са разделени от подземните светове на Америка и България. И докато възходите и паденията, срамните тайни и триумфът се редят един след друг в епизодите, като фон ставаме свидетели на една любов, която не се съобразява с реда и правилата и ще преобърне съдбите на всички.

В актьорския състав на "Седем часа разлика" личат имената на Ваня Цветкова, Евелина Борисова, Мария Статулова, Васил Банов, Ники Сотиров, Малин Кръстев, Симеон Лютаков и много др.

Няма как да не отчетем и дебюта на бившата беквокалистка на Слави Трифонов - Алекс Раева, в актьорско амплоа, която е още една причина с нетърпение да очакваме старта в родния ТВ ефир на новата копродукция на bTV и Global Films. Освен режисурата на Маги Халваджиян пък, впечатление правят и сценаристите - Любен Дилов-син и Милена Фучеджиева.


Сподели.