Георги Борисов и Стефания Колева са "Женени с деца в България"

Pinterest LinkedIn +

Георги Борисов, Стефания Колева, София Маринкова и Павел Ковачев – това са актьорите, които участват в сериала "Женени с деца в България", влизайки в ролите на Жоро и Цвети Бикови, дъщеря им Сиси и сина им Боби.

Родната адаптация на култовия комедиен ситком стартира в ефира на Нова ТВ на 26 март и всеки понеделник от 21:00 ч. ще среща аудиторията със забавните истории на колоритното семейство.

В персонажа на главата на фамилията, Георги Биков, ще се превъплъти Георги Борисов. Актьорът е играл на сцената на Сатиричния театър и в различни американски, френски и италиански продукции. Зрителите са го виждали в предаването "Каналето", както и във филма "Шменти Капели" на Влади Въргала.


Екранният му образ, Жоро Биков, е 36-годишен "симпатичен нещастник", който има една цел – да седне на дивана с бира в ръка и да погледа футбол. Той мрази живота си, жена си, а към децата си е просто безразличен. Ненавижда и работата си – продавач на дамски обувки в единствения магазин, в който персоналът обува обувките на краката на клиентките.

В ролята на съпругата му, Цвети Бикова, зрителите ще видят Стефания Колева. В "Женени с деца в България" тя е жизнерадостната и оптимистична съпруга на Жоро Биков, която харесва живота си и винаги знае как да получи това, което иска.

Цвети не работи и е най-лошата и мързелива домакиня. Въпреки това обаче, тя не страда от съмнения дали е добра съпруга и майка. Напротив - сигурна е, че се справя перфектно дори да е прекарала цял ден пред телевизора, вместо да приготви топла вечеря.


Дъщеря им, Сиси, ще изиграе младата София Маринкова. Тя все още е студентка в НАТФИЗ, но тепърва зрителите ще я видят както в сериала, така и в новия български филм "Виолета, Жоро и аз", в който си партнира с Филип Аврамов.

В "Женени с деца в България" Сиси е красивата дъщеря на Бикови – не особено интелигентна, без никакъв план за бъдещето си и винаги попадаща на най-неподходящите момчета.

13-годишният Павел Ковачев ще видим в ролята на сина на Бикови – Боби. Павел е ученик в Италианския лицей, но вече има сериозен опит зад гърба си. От малък се занимава с актьорско майсторство, като е участвал в множество телевизионни предавания, театрални постановки и филми.

В "Женени с деца в България" ще влезе в ролята на 14-годишния Боби – най-умният в семейство Бикови. За разлика от сестра си, той винаги е бил отличник и отново за разлика от нея, никак не му върви с гаджетата.

Семейство Бикови имат още един верен член – кучето Цезар. В реалния живот симпатичният голдън ретривър се казва Елмо, обучен е в специално училище и владее множество номера.

Сподели.