Стефания Колева ще е Пеги Бънди в родната версия на "Женени с деца"?!

Pinterest LinkedIn +

Официалното обявяване на имената на родните Ал и Пеги Бънди ще се състои в неделя (11 март), когато най-сетне ще разберем със сигурност кои имена от родната кино и театрална сцена ще се превъплътят във водещите персонажи от култовия ситком "Женени с деца".

Докато това се случи обаче, ние вече имаме известни предположения за кого става дума, макар и по непотвърдена информация.

Главната женска роля ще бъде поверена на нашумялата с друг роден сериал "Тя и той" Стефания Колева, докато в ролята на Ал ще видим сравнително непознат актьор, който се казва Георги. Именно те двамата ще играят Жоро и Цвети Бикови, както са българските имена на семейство Бънди.

В персонажа на Кели, която по нашенски ще е Сиси, ще се превъплъти актриса, студентка от бившия клас на Веселин Ранков в НАТФИЗ, а в този на Бъд – седмокласникът от Италианския лицей в "Горна Баня" Павел, чието екранно име ще е Боби.

Все още обаче, всичко това е неофициално, като ще стане ясно на 100% в централната емисия новини на Нова телевизия в неделя.


Сподели.