Гей страсти и ексхибиционизъм в Big Brother "разреваха" вътрешния министър Цветанов

Pinterest LinkedIn +

Вътрешният министър Цветан Цветанов също се включи в полемиката около сочения за социален експеримент Big Brother Family.

Явно и на него семейните драми, неволи, гей страсти и очевидни прояви на ексхибиционизъм са му дошли в повече, тъй като той заклейми окончателно предаването. Според Цветанов, това, което се излъчва в най-гледания часови пояс по Нова телевизия "не е редно да бъде гледано".

 
"Когато говорим за възпитание и ценности, трябва да има активна гражданска позиция. За мен Big Brother не е предаване, което заслужава да бъде гледано, тъй като определено ни отдалечава от всякакви ценности.
 

Това можем да коментираме само по един начин: Prison Break пасти да яде...
В него няма абсолютно нищо, което да дава възпитателен ефект и което да води до положителна промяна в обществото", коментира вътрешният министър.
 
Той добави още, че е редно СЕМ да прояви по-активна позиция по отношение на формати като Big Brother с думите "Смятам, че сме длъжни да променим това, което виждаме днес".
 
Склонни сме да го подкрепим изцяло, тъй като сюжетът в последните няколко епизода от шоуто започва да добива все повече сходства с редица популярни затворнически драми...
Сподели.