Гей любовчиите аут от Big Brother след наказателния вот

Pinterest LinkedIn +

Най-скандалните семейства в Къщата окончателно напуснаха Big Brother Family.

Цветанови и Шопови станаха жертва на абсолютния наказателен вот на зрителите, които не им простиха поредицата от изцепки пред камерата или най-вече тази на мъжките половинки във фамилиите - Цветелин и Стоян, които в понеделник разиграха пред пубиката абсолютна гей драма с еротични елементи, достойна за най-прочутите мексикански затвори.

За първи път от началото на предаването, елиминациите трябваше да извадят две семейства от битката за голямата награда и в крайна сметка окончателно оцелелите при номинациите бяха най-възрастните в Къщата - Каменарови.

Te за пореден път успяха да убедят публиката, че се борят за парите с достойна цел, да финансират реализацията на откритието на Чавдар - автомобил, движещ се не с бензин, а с вода. 

Шопови събраха близо 69% от негативния вот, докато при вторите изгонени - Цветанови, този процент бе значително по-нисък - едва 22%.

Междувременно след напускането на шоуто, "любимците" на България гостуваха на Иван и Андрей, където трябваше да отговорят на въпроса: "Събраните вътре семейства ли са представителната извадка за българската реалност".

Просто няма как да не се съгласим с Цветелин, който за целия си престой в предаването, обобщи ситуацията (включвайки и самия себе си) с едно просто изречение: Разбира се, че не! Просто вътре са събрали абсолютни бушмени"...

Честито! Big Brother вкара съквартирант в болницата, в Парламента дават шоуто на прокурор >>
Гей страсти и ексхибиционизъм в Big Brother "разреваха" вътрешния министър Цветанов >>
Драмата на Давид и Ели се оказа сценарий, гей страсти в шоуто >>
"Лъжа или истина"?! "Тъмна Индия" ли е Big Brother Family?!
Big Brother профили: Сем. Леоманни - Playboy модел и капризен богаташ >>
Tоп 10 най-секси Big Brother героини >>
Виж главните герои в Big Brother Family >>
TV Наблюдател: BB Family - български сеир Vs турски сериал

Сподели.