Гатьо и Кобилкина влизат в "Hell’s Kitchen 2024"

Pinterest LinkedIn +

Гладиаторът от “Игри на волята” и популярният семеен терапевт стават част от звездния отбор на най-горещото кулинарно риалити

Култовият участник от “Игри на волята” Пеньо Гатевски-Гатьо и популярният семеен терапевт Наталия Кобилкина влизат в сезон 6 на "Hell’s Kitchen". Те ще бъдат част от звездния отбор в Кухнята на Ада. Златните кулинари ще участват в готварски битки срещу отборите на червените и сините и ще излъчат втория звезден победител в най-горещото кулинарно риалити в българския телевизионен ефир.

Една от най-популярните млади влогърки в интернет пространството Изабел Овчарова-Изи също ще се бори за победата сред звездните готвачи. Талантливата Изи, която има стотици хиляди последователи в социалните мрежи и 6 издадени книги, е най-младият участник в отбора на златните.

Тази година в звездния отбор ще бъде особено интересно. Всички участници са много добре познати на публиката. Имаме и двама победители от риалити формати – единият е кулинарен, а другият – музикален“, разкрива шеф Ангелов за звездния отбор.

Шестият сезон на "Hell’s Kitchen" започва през февруари по "Нова телевизия". Предстои да разберем кой още ще се присъедини към звездния отбор и пред какви кулинарни изпитания ще се изправят трите отбора тази година.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.