Галя от КариZма ще съди Дичо и Дим Дуков

Pinterest LinkedIn +

Бившият вокалист на D_2, Дичо, и бившият коафьор и бивш манастирски послушник Дим Дуков ще бъдат подведени под съдебна отговорност за публична обида. Ищец е 27-годишната Галя Курдова от дует КариZма, която на 31 март прекрати участието си в шоуто Vip Brother.

"Това, че се съгласих да участвам в това шоу, беше пълно недоразумение. Всяка моя фраза беше извадена извън контекста. Това ми казаха и мои приятели, които разпитах какво са показвали", каза за Avtora.com Галя, аргументирайки приетата покана така:"Очаквах от шоуто да е нещо като сериала "Приятели".
 
В същия разговор тя заяви решението си да съди Дичо и Дим Дуков, които продължават участието си в първия български сезон на риалити шоуто Big Brother за знаменитости - Vip Brother.
 
"Човек ако не реагира адекватно и не алармира обществеността и органите на властта, когато се нарушават правата на някой друг или на самия него, той не се грижи за себе си", коментира Галя.

"Бих съдила SIA Advertising с цялата си увереност и сила, но има специална клауза в договора - те предвидливо са включили такава, която не го позволява. С тази избирателност при излъчването на кадри, те ме изкараха медийно чудовище. Това беше похищение срещу личността ми", каза още Галя.

По-рано днес, в сутрешния блок на Нова Телевизия "Здравей, България", тя заяви: "Дичо и Дим Дуков ще поемат орговорност за своите действия според рестрикциите на българското законодателство".
 
В некоректно отношение Галя обвини персонално и Нико Тупарев - продуцентът на Big Brother поредицата и съосновател на SIA Advertising.
 
"Той ни обеща коректно отношение, каза ми, че ние, КариZма, сме най-позитивните хора в България, а аз имах нужда да се разведря от работата по албума ни, която продължи много дълго и беше много изтощителна", каза Галя, визирайки дебютния дългосвирещ проект на дуета - "Еклесиат".
 
"Сега поне няколко дни още ще трябва да се съвземам от преживяното в тази къща, чувствам се омаломощена. Не мога да съдя Нико Тупарев, че не се е държал като джентълмен. Халал да са им тея пари на SIA, които са спечелили, а те сигурно наистина са много."
 
Фразата "няколко дни" Галя използва и определяйки срока, оставащ до появата на "Еклесиаст" на българския пазар.
 
"Еклесиаст" е станал толкова красив. Аз успях да го чуя отстрани, бях се откъснала и чух един изключително красив албум. Ще излезе до дни, обложката и диска са отпечатани. Ще включва само нови парчета и 2-3 от най-известните ни досегашни песни в нов аранжимент. Най-вероятно ще направим и промоция, но ще трябва време, за да се подготвим и да я направим наистина много красива", допълни Галя.

 
 
Сподели.