Галя и Денди напуснаха Vip Brother. Продуценти променят вота на зрителите

Pinterest LinkedIn +

От снощи, гласуването на зрителите за шоуто Vip Brother стана положително. До финала на 10-ти април, т.нар. съквартиранти ще напускат къщата на база събрани най-малко проценти измежду всички участници в шоуто, а не както беше до момента - след номинации.

Промяната в условието дойде поради невъзможността на продуцентите да поддържат интригата след като Галя от Каризма и Любомир Милчев - Денди станаха поредните участници напуснали по свое желание шоуто, след като бяха номинирани.

"Може би и през това трябваше да преминем за да разбера какво озвачава суета на суетите - всичко е суета", обърна се в ефир към своята артистична половинка в Каризма Галя.

"Не искам да изпадам на ниско равнище! В края на краищата аз не съм попфолк певец, нито съм фитнес-инструктор, нито съм любимец на народа. В края на краищата аз съм един метафизичен писател, който се е съгласил да участва воден от своя авантюризъм и смятайки, че в обществото винаги нещата могат да се преконфигурират така, че да се получи нещо по-възхитително, но има ситуации в които това е просто непосилно, защото разбираш, че изисква да слезеш на едно друго равнище и да се държиш като фелдфебел", мотивира желанието си да напусне къщата Денди.
Сподели.