Дичо с нов сингъл и току-що монтиран клип. Чуй в Интернет

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че като участник в риалити шоуто Vip Brother през последните 24 дни не е имал контакт с никого, освен с останалите участници в него, Дичо има нов сингъл и дори нов видеоклип. Той е създаден именно в този период, без бившият фронтмен на D_2 дори да подозира, твърдят замесените.

Това са топ режисьорът Валери Милев, музикантите Фичо и Бирата, и Валери Караджов, или съмъшлениците на Дичо от лейъбъла му D40 Records.
 
От кадри от репетициите на парчето, озаглавено "Още от деца", за което се и пее в него, и архивни снимки творците, с които певецът избра да работи още на старта на соловата си кариера преди близо година, монтирали чисто нов видеоклип. Идеята е той да се завърти още преди излизането на Дичо от Vip Brother. Част от тези кадри са монтирани към парчето и за неговата дигитална версия, публикувана за свободно прослушване в сайта на Дичо и D40 Records.
 
В акустичен вариант пък то звучи най-редовно през последните 3 седмици, тъй като Дичо често го свири на акустичната си китара в близост до някоя от 33-те камери в къщата на Vip Brother.
 
"Още от деца" е било запланувано за втори солов сингъл след "Нямам шеф", но времето до старта на Vip Brother не било достатъчно за заснемането на видеоклип, разкриват от D40 Records.
 
За разлика от "Нямам шеф" в студийната версия на "Още от деца" речетативната партия е на рапъра Паника, познат от бандите ММО и ВФГ, вместо на Део.
Сподели.