Гадателката Теодора Стефанова идва в България за премиерата на новата си книга

Pinterest LinkedIn +

Премиерата на новата книга на гадателката Теодора Стефанова "Осмото чувство − ключът към Вселената" ще се състои на 7 ноември от 19 ч. в хотел "Маринела", зала "София". Водещ на събитието ще бъде телевизионният водещ Ники Кънчев. Участие ще вземат Люба Пашова и съавторката Ани Томова.

Самата Теодора Стефанова ще пристигне у нас специално за среща с публиката. Тя ще обиколи 9 града в България, където ще разкрива пред всички желаещи тайните на бъдещето. Освен в столицата гадателката на Берлускони ще бъде и в Благоевград, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Велико Търново, Самоков, Банско.

Теодора Стефанова е прочута в цял свят със своите гадателски способности. Тя е в контакт с извънземен интелект, чрез който предвижда бъдещето и дава точни прогнози за едни от най-влиятелните личности в света, както и за предстоящите промени в най-силните държави. Благодарение на тази своя способност Теодора вече 26 години работи като футболен коментатор и анализатор в телевизията на Силвио Берлускони в Милано.

Сподели.