Фреди Крюгер е четвъртото, последно DLC за Mortal Kombat (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

След като през миналата година се завърна на големия екран, вселявайки се в Джаки Ърл Хейли (Jackie Earle Haley), на 9 август Фреди Крюгер ще възкръсне в мрачния свят на Mortal Kombat, където вместо жителите на улица Елм, ще може да трепе по всевъзможни садистични начини 30 други, не по-малко внушителни персонажи.

За да се превъплътят в един от най-ужасяващите герои в историята на киното, играчите ще трябва да заплатят $4.99 (или 400 Microsoft Points), закупувайки последното, четвърто DLC към издадената през април девета игра от култовата бойна поредица.

С първите три, към персонажите в играта се присъединиха Скарлет, Кенши и Рейн, с което общият им брой стана 31 (32 за PS3 версията на Mortal Kombat, която включва и Kratos).

Идвайки в света на Mortal Kombat, Фреди Крюгер прави своя дебют във видео игра. Той е създаден по образ и подобие на превъплъщението на Джаки Ърл Хейли, а не на "оригиналния" Крюгер – Робърт Инглънд.

Xbox 360 потребителите със Season Pass могат да се сдобият едновременно с четирите DLC-та към MK на преференциална цена.


Сподели.