Brink Agents of Change DLC излиза на 3 август безплатно

Pinterest LinkedIn +

Неколкократно отложеното първо DLC към шутъра от първо лице Brink на Splash Damage - Agents of Change, ще излезе едновременно в Steam, PlayStation Network и Xbox Live Arcade на 3 август, обявиха издателите на играта - Bethesda Softworks.

За период от две седмици пакетът, включващ две нови карти, пет нови способности, две нови оръжейни приставки и два нови екипа, ще може да бъде изтеглен напълно безплатно, а каква ще е цената, на която ще може да бъде закупен след 17 август, в анонса на Bethesda не се посочва.

Освен гореизброеното допълнително съдържание, с Agents of Change играещите Brink ще могат да развият героите си до по-високо ниво - #24.

Същевременно потребителите на PS3 и 360 вече могат да актуализират версията на играта с поредния ъпдейт, чрез който ще подобрят представянето й в мултиплеър, изкуствения интелект на неодушевените си съотборници, ще балансират оръжията от арсенала си и ще се отърват от голяма част от досадните грешки в програмния код, пропуснати при рилийза й на 13 май.

Сподели.