Фред Дърст: Задават се два нови албума на Limp Bizkit

Pinterest LinkedIn +

Осем години след рилийза на албума Results May Vary, дебютирал под No.3 в Billboard 200, и шест след този на не толкова успешния EP запис The Unquestionable Truth (Part 1), Limp Bizkit са готови с петия си студиен албум, а освен него планират да издадат втори дългосвирещ запис oще през 2011 година.

Първи на бял свят ще се появи отдавна обявеният и неколкократно отлаган наследник на Results May Vary - Gold Cobra, записан през есента на 2009 г. и зимата на 2010 г. с продуценти Фред Дърст (Fred Durst) и Уес Борланд (Wes Borland), който на два пъти напуска групата през изминалото десетилетие и не участва в записите на четвъртия й студиен албум.

По думите на Дърст, Gold Cobra ще излезе най-късно това лято, а освен петимата оригинални членове на Limp Bizkit, чиято кариера достигна своятa кулминация на границата между старото и новото хилядолетие, в записите са взели участие рапърите Lil Wayne и Raekwon (Wu Tang Clan), както и басистът на Kiss – Джийн Симънс (Gene Simmons). Заглавието и датата на издаване на шестия студиен албум на групата предстои да бъдат оповестени.

Сподели.