Gold Cobra на Limp Bizkit излиза на 7 юни

Pinterest LinkedIn +

Петият студиен албум на Limp Bizkit - Gold Cobra, ще бъде издаден на 7 юни, обяви фронтменът на американската ню метъл банда - Фред Дърст (Fred Durst), в Twitter.

Дългоочакваният наследник на Results May Vary се явява първият дългосвирещ запис на Limp Bizkit след издадения през 2000 г. Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water, реализиран от оригиналните членове на групата.

Проектът Gold Cobra е продуциран от Фред Дърст и завърналия се в неговите редици Уес Борланд (Wes Borland), а смесването на записа е дело на саунд инженера Дейвид Шифман, работил с някои от най-известните рок и метъл групи през последното десетилетие като Biffy Clyro, System Of A Down и Avenged Sevenfold.

Няколко такта от някои от парчетата, които ще бъдат включени в Gold Cobra – 8 на брой в стандартния и 11 – в делукс рилийза на албума – могат да бъде чути в документалното видео от студиото на Limp Bizkit, публикувано в Twitter страницата на Дърст - #freddurst. Наскоро 40-годишният музикант разкри, че бандата разполага с достатъчно нови парчета, които при това вече са смесени, и шестият студиен албум на Limp Bizkit ще излезе още през 2011 година.  

Сподели.