"Fox" става "Star Channel"

Pinterest LinkedIn +

Телевизионният канал "Fox" става "Star Channel" в България от 1 октомври 2023 г.

"The Walt Disney Company България" разкрива новото име и визуалната идентичност на емблематичния телевизионен канал, който ще бъде ребрандиран от 1 октомври. Той ще остане мястото за дръзко забавление, чиято мисия е да предлага на феновете най-добрите екшън, драма и комедийни сериали от водещите студиа, включително любимите на зрителите „Семейство Симпсън“, „Касъл“, „ Кости“ и още много вълнуващи заглавия.

Промяната ще бъде приложена и за останалите развлекателни канали в портфолиото на "The Walt Disney Company" в България, както следва – "Fox Life" става "Star Life", "Fox Crime" става "Star Crime". "Star Channel", "Star Life" и "Star Crime" ще запазят позицията си в електронния програмен гид (EPG) на каналите.

С ребрандирането на "Fox" в "Star Channel" ще продължаваме да доставяме на зрителите историите, които познават и обичат, наред с нови водещи заглавия. "Star Channel" ще остане домът на блокбъстър забавление със световноизвестни актьори от най-големите студиа в света“, коментира Кахабер Абашидзе, Country Manager за Централна и Източна Европа в "The Walt Disney Company". „Вълнуваме се за новия облик и идентичност на каналите ни и вярваме, че те ще резонират с нашите зрители“.

Ребрандът на "Star Channel" е разработен от динамична дизайн система, която следва пътя на "Fox". Творческото вдъхновение е почерпено от лого иконата на "Star", допълнена от централния „разрез“ на логото, който да създаде усещане за движение и да я трансформира в падаща звезда. Това спомага за формирането на креативния наратив около визуалната опаковка на бранда, създавайки един отличителен дизайн, който „осветява“ пътя на зрителите към най-доброто развлекателно съдържание и истории и към водещите сериали и любимите предавания.

Новата визуална идентичност на "Star Channel" ще бъде показана за първи път на живо на закриващото парти на едно от най-големите събития за медийния бранш в региона, NEM в Хърватия, пред множество представители на развлекателния бизнес и телевизионната индустрия от цяла Европа.

*Съдържанието в стрийминг платформата и на линейните канали "Star Channel", "Star Life" и "Star Crime" ще се различава.
Сподели.