20 Century Fox предложи на феновете да създадат собствени филми по "Пришълецът"

Pinterest LinkedIn +

Фен сте на "Пришълецът" и искате да създадете собствен филм в неговата фантастична вселена? Скоро ще имате тази възможност.

По случай 40-годишнината на "Пришълецът" от 20 Century Fox предложиха на феновете да създадат собствени кратки филми, които ще бъдат публикувани на официалната страница на хоръра. Предложението е изключително вълнуващо за почитателите на поредицата, които винаги са искали да допринесат за развитието на сюжета.

"Даваме ви възможност да създадете своя собствена оригинална история, посветена на най-страшния хорър на всички времена - "Пришълецът". Фокс търси изцяло оригинална история с напълно нови герои, която обаче да е продължение на всичко онова, което прави "Пришълецът" толкова новаторски" - споделят от филмовата компания.

„Пришълецът“ е американски фантастичен филм на ужасите на режисьора Ридли Скот. Името на филма се отнася за главния антагонист, силно агресивно извънземно, което заплашва живота на екипажа на космическия кораб "Ностромо".

Филмът има три официални продължения и бързо се превръща в успешна холивудска продукция, която се разпростира в литературата, видеоигрите и стоките. По-късно са създадени и две части от поредицата "Прометей", които се развиват в същата фантастична вселена.
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.