Фолкзвездата Диана и Батето в партията на Гроши?

Pinterest LinkedIn +

Фолкзвездата Диана и шефът на БФС Иван Славков са поканени да станат първите членове на най-новата партия у нас. Тя е учредена от бигбрадърът Гроши и се нарича Българска дамаджан партия (БДП).

“По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик” е нейната платформа. Лидерът на партията уточни, че това няма да е организация за пропаднали алкохолици, а на майсторите пиячи-естети, почитателите на българските вина и ракии.

Членовете на движението трябва да умеят да общуват с чашката, а не просто да се давят в нея. Точно затова Гроши е поканил за първи членове двама от най-видните ценители на високоградусови напитки.

С Диана бигбрадърът се запознал на изложението “Винария” в Пловдивския панаир, където винарната на певицата “Шато де Вал” спечели три награди от Националната лозаро-винарска камара.

Още щом й предложил, тя се съгласила да се включи в партията. Отправена е и официална покана към най-влиятелния човек в българския спорт Иван Славков. За тях са запазени партийни книжки с номер 001.

Партийната централа на БДП ще е винарска изба с дълга делегационна маса, съобщават инициаторите. Дневните точки са 200 грама ракия на екс и ходене в права линия, две или три репички необходими за мезе на два кашона ракия, казва къде на шега, къде сериозно Гроши.

Единствените изисквания за прием в редиците на БДП е кандидат-членовете да носят на алкохол и да не повръщат след препиване, и да са над 18 години, допълва още бигбрадърът.

Фолкзвездата Диана е готова да напише и изпее нова песен в чест на новата формация и с нетърпение очаква първия конгрес. Още от сега тя се готви да почерпи всички с гордостта на винарната й - "Кларет" - уникално вино купаж от 8 сорта, което прави единствено "Шато де Вал" край Видин.

Сподели.