Fireter - българският театър на огъня и сенките се присъединява към Фестивала на цветовете (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Най-успешната българска улична театрална трупа - Fireter - ще бъде част от изненадите, които очакват публиката на предстоящия Фестивал на цветовете. Зрелищното събитие ще се състои на 21 юни 2014 г. на стадион "Академик" в София.

Формацията Fireter е създадена през февруари 2009 година от Пламен Иванов. През следващите години набира огромна популярност благодарение на атрактивните си представления, съчетаващи пърформанси с огън, шоу на кокили, живи статуи и марионетки и уникални костюми и музика. Сцена за тези изяви са нетрадиционни градски локации, улиците и откритите пространства.

Фестивалът на цветовете е вдъхновен от индийския празник Холи, който чества настъпването на пролетта, любовта, равенството и разбирателството между хората.

Билети се разпространяват в мрежата на Eventim на цени от 43 лева (включва една торбичка с цветен прах), 53 лева (включва пет торбички с цветен прах) и 63 лева (включва 9 торбички с цветен прах). Торбичките с цветен прах към всяка категория билети ще се получават на самия фестивал, като на място посетителите ще могат да закупуват и допълнително количество цветове: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лева, 4 торбички - 10 лева, а 9 торбички - 20 лева.

Още за Фестивала на цветовете ТУК


)
Сподели.