Fate of the Furious профуча с бясна скорост покрай $900 милиона в боксофиса

Pinterest LinkedIn +

Колкото и да казвате, че Fast and Furious (Бързи и яростни) е прекалено голяма измислица, за да му обърнете внимание, цифрите говорят сами за себе си - осмият филм от поредицата ще удари $1 милиард съвсем скоро.

След втория си уикенд в киносалоните филмът на Ф. Гари Грей изпревари конкуренцията и събра внушителните $900 милиона, което всъщност вероятно не е изненада, тъй като Furious 7 приключи с $1,5 милиарда в световен мащаб. 

Можете да си представите, че при такива феноменални резултати продуцентите на филма в никакъв случай не мислят да забавят темпото и това вече беше потвърдено.

Вин Дизел сподели, че Fate of the Furious поставя начало на нова трилогия и няма съмнение, че филмите в нея ще повишават залозите с всяко следващо заглавие. 

Публикация, споделена от Vin Diesel (@vindiesel) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

В края на април обаче гологлавата екшън звезда в известен смисъл ще се състезава със себе си, защото големият конкурент на Furious 8 в боксофиса ще бъде Guardians of the Galaxy Vol.2 (Пазителите на галактиката 2), а интересът към него е огромен. Дали обаче ще постигне същите внушителни цифри? 

Сподели.