"Фантомът на операта" с 10 нови представления през април

Pinterest LinkedIn +

Хитовият мюзикъл на Андрю Лойд Уебър "Фантомът на операта" ще се играе още десет пъти в Националния музикален театър до 14-ти април. Целта на допълнителните представления е да се отговори на засиления зрителски интерес, информират организаторите.

Почитателите, които все още не са го гледали, ще имат още няколко възможности да го направят. Новите дати на "Фантомът на операта"  са: 31 март, 4, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 13 и 14 април.

"Фантомът на операта" е неоготическа романтична история, която ни отвежда на сцената на парижката опера през 19-ти век. Младото сопрано Кристин става обект на дълбоките чувства на мистичен герой, обитаващ таен лабиринт под същата сграда.

Този скрит зад бяла маска гений живее в пълна изолация от света и невидимо ръководи живота в парижката музикална обител. Вечната битка между талант и посредственост става основна нишка в тази дълбока и "призрачно" въздействаща история.

В представлението участват хор, балет и оркестър на Националния музикален театър.

Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.