"Expose" с нов хит и провокативен стайлинг

Pinterest LinkedIn +

Каквото и да правите това лято, новата песен на "Expose" ще ви намери! Няма как да останете безразлични към тропическия ритъм и страст, които песента "Ти си" събужда.

Верни на провокативния си стил, изпълнителите предлагат всичко друго, но не и обикновено изживяване. "Ти си" има и смел видеоклип, двуезичен текст и атрактивен стайлинг.

Музиката е на Светослав Владимиров, Пламен Господинов и Щерион Пилидов, а текстът – на Светослав Владимиров и Диана Йосифова. Режисьор на видеото е Тодор Барганов.

А ето как музикантите описват себе си: "Expose team" се състои млади и креативни таланти, които танцуват завладяващо и пеят вдъхновено. Присъствието им на сцената е супер провокативно, те са много секси и умишлено подчертават това. Атрактивната група пее и танцува от няколко години, а в края на 2005 година подписва договор с музикална компания "Пайнер". Музикалната основа на шоуто на "Expose" е съставена от най-модерните музикални тенденции. Спектакълът е провокативен, чувствен и дори скандален. Песните им са нетрадиционни, съчетаващи поп с ориенталски мотиви и рап, понякога R&B, до чист поп и хип-хоп"


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.