Евгени Минчев с нов хит. Чуйте песента му "Майките"!

Pinterest LinkedIn +

Евгени Минчев има нова песен. Тя е озаглавена "Майките" и е по текст и музика на самия лорд.

Шармантният пиар, който придава цвят на хайлайфа, сам изпълнява песента, която е посветил на майка си (Песента е посветена на майка ми Лула/-Е.М, пише самият той под официалното видео). 

Неочаквано за вечно усмихнатият ексцентрик, произведението му звучи драматично, макар и някои от римите донякъде да издават творческа слабост (например: Майките, майкит, майките,/ те нямат крила като чайките...). Мелодията напомня за някои от най-докосващите песни на Емил Димитров, а лайтмотивът за отдавна отминали времена, с които са си заминали и майките, допълват минорното настроение.Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.