И Евгени Минчев се пробва с "Гълъбо"

Pinterest LinkedIn +

След като преди време блесна с литературен талант, колоритният пиар Евгени Минчев напомня и за музикалните си заложби със собствена версия на песента "Гълъбо". Според създателката на хита Вида Пиронкова това е "най-арт варианта" на парчето ѝ до момента.

Припомняме, че след като забрани на Миро да изпълнява песента, композиторката я предложи на няколко изпълнители, които направиха собствени версии, и днес тя може да бъде слушана в различни варианти – от клубен вариант с претенции за актуален летен хит в изпълнение на Памела Калоянова до гръцка версия на мелодията в изпълнение на Христос Дентринос.

Специално от най-новото изпълнение на Евгени Минчев авторката е във възторг. "Перфектно и професионално изпълнение, изпълнено с чувственост и любов, които лъхат от всеки тон. Прекрасен chill out аранжимент на Артур Надосян. Лек, волен полет на преродената ми любов!!!", похвали се тя в социалните мрежи и уточни, че "изпълнителят има подписан договор с мен, за разлика от първия!".

Пиронкова обяснява, че това е четвърти вариант на "Гълъбо", и допълва: "обичам всичките, защото майката е една и обича всичките си деца еднакво. Насладете се на това новородило се вълшебно мое дете от приятелството и сътрудничеството ми с Евгени – новия ми бял гълъб!".

Чуйте го "Гълъбо" в изпълнение на Евгени Минчев:
Сподели.