Чуйте новата версия на "Гълъбо", допълнена от чисто нов клип

Pinterest LinkedIn +

Популярната песен "Гълъбо" се сдоби с изцяло нова версия. Вторият вариант на хита се описва като летен и клубен. За изпълнението му създателката на хита Вида Пиронкова този път се довери на младата певица Памела Калоянова.

Припомняме, че композицията, позната до момента само в изпълнение на Миро, не беше изпълнявана публично близо година поради изрична забрана на композиторката. През юни 2018 г. Пиронкова обяви, че е обидена от Миро и не желае той никога повече да пее нейната песен.

По повод възродения си проект преди броени дни Вида Пиронкова написа в социалните мрежи следното: 

"Мили мои приятели, съмишленици, любими, роднини, познати и непознати, имам честта да ви представя премиерата на новата кавър версия на песента "Гълъбо", както и новия видео клип към нея. Като автор се вълнувам изключително много от вашето мнение и реакция, защото то е като да представиш за първи път в обществото своето най-мило създание. В продължение на две години вие го обичахте и се грижихте за него с най-искрените си и топли чувства. Днес ви представям своя нов прочит, нов поглед за това мое най-съкровено чувство – любовта.

Този път се надявам тази моя любов да донесе само и единствено положителни емоции, както на мен, така и на вас. Като сценарист на видео клипа за първи път в живота ми, се вълнувам двойно и ще ви кажа защо: защото много ми се иска да ви покажа, че ангелите са сред нас. Те живеят в нас, но рядко ги разпознаваме в ежедневието ни. Вярвайте ми – те съществуват, те са в нашите сърца и най-вече в нашите души или най-малкото бдят над нас денонощно. Нашата задача е да ги открием, да се усмихнем и да се успокоим, оставяйки се в ръцете им да ни водят в пътя на истинската любов. Това исках да ви кажа от дъното на душата си. Дано разпознаете себе си и вашия ангел в този клип", сподели Пиронкова с последователите си в социалните мрежи.

"Искам да изкажа специални благодарности на целия екип, работил всеотдайно за "Вида Арт", а именно: Памела Калоянова, едно чисто дете с огромно бъдеще в музиката, Явор Русинов – аранжор, колега, приятел и майстор на модерния саунд, Иван Димитров-Торекса – режисьор и видеооператор, създател на визуалната красота в клипа, Силвия Хрисимова Шьонлебе – спонсор на видеоклипа от името на комплекс "Райска градина", Евгени Минчев за идеята да се доверя на Памела и приятелската му подкрепа, всички участници и сподвижници в клипа, които са изброени поименно в кредитите на клипа, но най-вече на Мартин – новия ангел!

Благодаря ви и ви обичам безмерно! Слушайте и споделяйте радостта от живия живот и любовта!", написа още авторката, като се подписа и като продуцент на "Гълъбо – Reload".

Ако сте любопитни да чуете и видите това, за което говори композиторката, заповядайте!

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.