Ева Пармакова и последният ù хит със силна подкрепа от MTV Dance

Pinterest LinkedIn +

Звездната колаборация на Ева Пармакова с известния турски диджей Хакан Акус (Hakan Akkus) се оказа любима не само на радиостанциите и музикалните телевизии у нас, но и на глобалния музикален канал MTV Dance. Анимираното видео към песента им "Runnin`" е получило мощна подкрепа от екипа редактори на известната музикална телевизия и от понеделник можете да го засечете по така желания от всички артисти ефир.

Хитовият сингъл беше лицензиран в още 6 държави, като най-голямо внимание привлече в Турция, а профилът на Ева Пармакова в Spotify вече е доминиран от слушатели от Истанбул, Анкара, Измир и Бурса. Парчето намери място в над 1000 плейлиста в Spotify, сред които един от най-популярните в Турция – Hit Dans и беше добавено още в New Music Daily, Future Hits и Friday Feeling на Apple Music.

Това е второ видео на Ева Пармакова, което пробива в MTV Dance, след като в началото на миналото лято "Tell Me Right" с Фабрицио Паризи (Fabrizio Parisi) и WahTony също бе заложено на активна ротация в плейлистите на канала.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.