Ева Пармакова – дръзка и нестандартна в новата си песен, която излиза на два езика

Pinterest LinkedIn +

Последният сезон на "X Factor" изстреля Ева Пармакова директно на голямата сцена. След завършването на формата, където се класира на финал, Ева направи силен дебют с песента "Ти губиш", подкрепена от Павел и Венци Венц, след което се разписа и в колаборация с хитовия диджей Фабрицио Паризи (Fabrizio Parisi), озаглавена "Tell Me Right", която беше селектирана за А ротация в MTV Dance.

През май тази година Ева стана част от първия международен творчески лагер за писане на музика у нас "Sofia Songwriting Camp", където заедно с нея и за нея пишат някои от най-успешните автори в Европа.

Новата ù песен със заглавие "Lipstick" е резултат от работата ù с шведско-румънски екип, в който и самата Ева е съавтор, а по българския текст работи с Павел.

"Това парче е създадено с най-позитивната енергия на света. В момента, в който песента придоби завършен вид, буквално всички в студиото започнаха да крещят от удоволствие, да подскачат и танцуват. Няма такава емоция! Писането на музика по време на "Sofia Songwriting Camp" беше чиста магия. Когато си тръгвахме, почти се разплаках от вълнение, защото си дадох сметка какво сме преживели и каква привилегия беше тази среща", споделя Ева Пармакова.

Видеото към "Lipstick" е създадено от младия режисьор Божидар Велинов и от екипа на "24/7 Video Production". В рамките на 3 дни екипът минава през над 15 различни локации, като най-голямо предизвикателство за Ева се оказва хеликоптерната площадка на покрива на 20-етажна сграда, където тя едвам преодолява страха си от високото, докато танцува.

Чуйте новата песен на Ева!


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.