Pavell & Venci Venc` участват в дебютния сингъл на Ева Пармакова

Pinterest LinkedIn +

Една от най-силните участнички в петия сезон на "Х Factor" Ева Пармакова представи дебютния си сингъл "Ти губиш", записан с участието на хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc`.

Музиката на песента е дело на Павел Николов, a.k.a. Pavell, и на Искрен Тончев-Искрата. За текста към тях се присъединяват Венцислав Чанов, a.k.a. Venci Venc’, и самата Ева Пармакова.

Идеята за видеото идва от нестандартния подарък, който Pavell прави на Venci Venc` за рождения му ден през юни – индиански пера. Малко след това двамата предлагат на Ева сценарият за видеото да бъде под формата на игра с индианска тематика.

Видеоклипът е и режисьорски дебют за Pavell, който си партнира с оператора Петко Андонов. Снимките продължават два дни, а локациите са две от най-красивите места в България – Крушунските водопади, област Ловеч, както и пещерата "Стълбицата", където певицата смело слиза за снимките, въпреки табелата "Опасно за здравето".

"От момента, в който стъпих в студиото, до снимането на последния кадър от видеото към песента чувствах само подкрепа и позитивизъм от всички около мен. Началото беше в студиото с Pavell и Iskrata и песента се случи отведнъж! А снимките бяха супер яко приключение сред невероятната ни българска природа", споделя 16-годишната изпълнителка.

Ева Пармакова, която е внучка на златния оперен тенор Любомир Бодуров, се занимава с музика от 5-годишна. Нейната звезда изгря на сцената на петия сезон на "Х Фактор" и представи таланта ѝ пред българската публика. След финала на предаването изпълнителката се присъединява към лейбъла "Вирджиния Рекърдс".


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.