18 Февруари 2019, 06:07

Младият певец Мико дебютира с първия си сингъл "Искам те"

Google+ Pinterest LinkedIn +

Роденият в Пловдив Мико (Минко Димитров) дебютира на поп сцената с песента "Искам те".

Парчето и видеото към него са изцяло продуцирани от самия него. Текстът на песента също е на самия изпълнител, а музиката създава заедно с Алекс Нушев. Хореограф на "Искам те" е Виктор Милушев, а режисьор на видеото е Люси Иларионов.

"Исках парчето да има музика и емоция в него, които да те накарат да си запееш припева веднага" – казва изпълнителят. Свежото звучене на песента се допълва от женския вокал на Зария, заедно с която Мико учи в Консерваторията.

Минко Димитров завършва Националната консерватория, специалност "Поп и джаз пеене".  Познат е на зрителите пред малкия екран с участието си в музикалния риалити формат "X Factor", където стига до финалните концерти.

Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.