Ето как би изглеждал La La Land, ако беше режисиран от Дейвид Линч

Pinterest LinkedIn +

Ако сте гледали хитовия мюзикъл La La Land, то несъмнено лицето ви ще е било озарено от усмивка поне няколко дни. Прекрасни танци, пленяващи песни – всичко в лентата е чудно. Но в нас изниква въпросът как би изглеждал филмът, ако негов режисьор беше Дейвид Линч, а не Дейвид Шапел. 71-годишният американец е майстор на сюрреализма в занаята от пет десетилетия и в момента е в трескава подготовка на продължението на сериала си Twin Peaks. Върл фен успя да превърне сантиментализма на La La Land в драма ала Линч.

Ако сте гледали хитовия мюзикъл La La Land, то несъмнено лицето ви ще е било озарено от усмивка поне няколко дни. Прекрасни танци, пленяващи песни – всичко в лентата е чудно. 

Но в нас изниква въпросът как би изглеждал филмът, ако негов режисьор беше Дейвид Линч, а не Дейвид Шапел. 71-годишният американец е майстор на сюрреализма в занаята от пет десетилетия и в момента е в трескава подготовка на продължението на сериала си Twin Peaks. Върл фен успя да превърне сантиментализма на La La Land в драма ала 
Линч.


Сподели.