Twin Peaks: Всичко се случва отново! (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Три месеца преди дългоочакваното завръщане на култовия сериал Twin Peaks (Туин Пийкс) в интернет се появи и първият му тийзър трейлър. Той е точно толкова загадъчен и носталгичен, колкото всеки почитател на поредицата и на нейния създател Дейвид Линч може да си представи.

Последният засега епизод на сериала датира от далечната вече 1991 година. Той завършва втори сезон със сцена, в която агент Купър (в ролята Кайл Маклоклан) удря главата си в огледало. 

Тийзър трейлърът припомня този момент, след което на екрана се появява надпис "It’s all happening again" (Всичко се случва отново). Агент Купър пък, облечен в характерния си черен костюм, бавно излиза от непрогледен мрак и става очевидно, че вече не гледаме флашбек, а пред нас застава състарения с 25 години Маклоклан.

Дългоочакваното продължение се реализира след известни перипетии, сред които дори временното оттегляне на Дейвид Линч заради разногласия с продуцентите по отношение на бюджета. Все още не са ясни каквито и да е подробности за сюжета.

Премиерата на трети сезон на Туин Пийкс е насрочена за 21 май 2017 г. и ще се излъчва в ефира на Showtime. 18-те епизода все пак ще бъдат режисирани от Дейвид Линч. 

В първите два сезона на Туин Пийкс беше разказана историята на малко американско градче, в което полицията откри мъртвото тяло на обичаната от всички 17-годишна Лора Палмър. Убийството се оказа свързано с поредица от странни събития, които въвлякоха в действието множество чудати образи, а сюрреалистичната атмосфера на поредицата потопи зрителите в едно мистериозно изживяване.

Сподели.