Джеймс Кордън със своя версия на кастинга на Миа от La La Land

Pinterest LinkedIn +

Дегизиран като Ема Стоун, Джеймс Кордън пресъздаде кастинга за Миа – главната героиня в мюзикъла La La Land, за да разкаже как лентата беше погрешно обявена за победител в категорията Най-добър филм по време на раздаването на "Оскари 2017" (в крайна сметка големият победител на вечерта се оказа Moonlight). "Помня, че беше вечерта на "Оскарите". Фей Дънауей каза: La La Land печели. Помня, че целият екип се качи на сцената. Останахме без думи, докато не дойде човек от PricewaterhouseCooper (компанията, която се грижи за сигурността на пликовете с имената на призьорите) и каза: Moonlight е победител", пее водещият на Late Late Show.

Дегизиран като Ема Стоун, Джеймс Кордън пресъздаде кастинга за Миа – главната героиня в мюзикъла La La Land, за да разкаже как лентата беше погрешно обявена за победител в категорията Най-добър филм по време на раздаването на "Оскари 2017" (в крайна сметка големият победител на вечерта се оказа Moonlight).

"Помня, че беше вечерта на "Оскарите". Фей Дънауей каза: La La Land печели. Помня, че целият екип се качи на сцената. Останахме без думи, докато не дойде човек от PricewaterhouseCooper (компанията, която се грижи за сигурността на пликовете с имената на призьорите) и каза: Moonlight е победител", пее водещият на Late Late Show.


Сподели.