Еротичната поп сензация от Украйна - "Никита" идва в България

Pinterest LinkedIn +

Две от най-горещите и еротични имена в модерната музика - красавиците от украинската поп сензация "Никита" пристигат в София с намерението да спечелят нови фенове.

Даша Астафьева и Анастасия Кумейко, която е наполовина българка, ще разкрият талант и сексапил в Total Hit Request по радио "Витоша", в Close Up със Сантра и Мако по The Voice TV, както и в телевизия BBT.

Даша е популярна и като 55-ата плеймейтка на най-популярното мъжко списание Playboy. В продължение на няколко години беше и едно от интимните завоевания на собственика на изданието Хю Хефнър.

Настя пък, е прекарала детските си години у нас, а в София живее по-голямата част от семейството си, така че почти се смята за наша сънародничка.

"Ние с Даша пътуваме много по целия свят, но досега нямах възможност да й покажа тази забележителна слънчева страна на детството ми - България. Разбира се, тя трябва да се посещава не през февруари, а през лятото и пролетта, когато всичко цъфти, но съм сигурна, че гостоприемството на българите ще ни стопли и в най-силния мраз", коментира тя.

Сподели.