Енрике Иглесиас похапва на всеки пет часа

Pinterest LinkedIn +

Звeздата на концерта по случай 15-годишнината на Мобилтел – Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias), е пожелал закуската, обядът и вечерята за него и екипа му да бъдат сервирани точно през пет часа.

Латино идолът и придружителите му залагат на здравословния начин на хранене и имат стриктни изисквания по отношение на менюто си. То трябва да включва супи, салати, различни видове месо, разнообразни зеленчуци и плодове, няколко вида хляб и задължително да бъде току-що приготвено и сервирано.

В бекстейдж зоната за Енрике Иглесиас са пожелани лед и буркан мед, както и огромно разнообразие от напитки - вода, сода, фреш, кафе, чай. Екипът иска да разполага още със седем дузини големи кърпи и 12 кърпи за ръце.

Менюто на дамите от Sugababes ще бъде специално подбрано от местните готвачи. Трите изпълнителки държат да имат добре охладени или затоплени напитки, сред които задължително да присъстват чай, кафе, газирани и енергийни напитки, и минерална вода. Обядът на британското трио следва да включва сандвичи, пица, салата, супа и плодове. Вечерята ще се състои от месо и риба, зеленчуци, няколко вида хляб, свежа салата и десерт.

Най-скромна в изискванията към менюто си е Sonique, която е пожелала да има на разположение топли блюда, студени предястия като сандвичи със сирене, риба тон, пиле и сладка царевица, пресен фреш от портокал и ананас, десет големи бутилки минерална вода, от които само две за сцената и една кошница плодове. Предпочитаните напитки за екипа на Sonique са газирани и енергийни, както и две бутилки висококачествено вино - бяло и червено.

Енрике Иглесиас, Sugababes и Sonique идват в България специално за безплатния концерт по повод 15-годишнината на Мобилтел, който е насрочен за 29 септември от 19:00 часа в парковото пространство зад музея "Земята и хората" в София.

Сподели.