Eminem записва две нови песни с Dr. Dre

Pinterest LinkedIn +

Два месеца, след като прекрати световното си турне и влезе в рехабилитационен център, детройтският рапър Еминем (Eminem) отново се е захванал за работа. Заедно с продуцента Dr. Dre, той ще запише две нови парчета, които ще намерят място в неговия best-of албум - "Curtain Call".

Dr. Dre е пристигнал в Детройт през миналия уикенд (8-9 окт.), за да влезе за пореден път в студиото с дългогодишния си приятел и съмишленик. Двете песни, върху които двамата работят, са предвидени за бонус тракове в предстоящия да излезе на 6 декември greatest-hits албум на Еминем. Останалите парчета, които изпълнителят е подбрал, са, по собствените му думи, "някои песни, които повечето хора харесват". Сред тях са наградената с Oscar "Lose Yourself" и дебютният му сингъл - "My Name Is".  

Албумът "Curtain Call" (в превод - извикване пред завесата), който се планира от месеци и в понеделник (10 окт.) е бил включен в каталога на Interscope Records, вероятно ще е последното издание на Еминем. Както Avtora.com своевременно информира, в средата на лятото стана ясно, че изпълнителят планира да остави соловата си кариера настрана и да се съсредоточи върху продуцентство.

По всичко личи, че след като в края на септември приключи пост-клиничната му терапия, последвала трите седмици хоспитализация заради медикаментозна зависимост, името на Еминем отново често ще се чува. Според официалните изявления от щаба му, обаче, не е ясно нито доколко се е излекувал от зависимостта, нито дали твърдо е решил "Encore" (2004) да остане последният солов албум в кариерата му.

Сподели.