Robbie Williams възобнови ценно партньорство

Pinterest LinkedIn +

Британският любимец Роби Уилямс (Robbie Williams) е решил отново да поднови партньорството си с автора на песни Гай Чембърс (Guy Chambers), което се счита за най-плодотворното в кариерата му. Двамата прекратиха взаимоотношения през 2002 г. след 5 години съвместна работа.

Сред песните на изпълнителя, чийто хитов статус красноречиво говори за успеха на формулата Уилямс-Чембърс, са "Angels", "Let Me Entertain You", "No Regrets" и "Rock DJ". Разривът във взаимоотношенията им настъпи по същото време, когато Роби Уилямс подписа с EMI Records гигантска сделка, на стойност £80, и последният бързо намери негов заместник в лицето на Стивън Дъфи (Stephen Duffy).

Дъфи е човекът, който стои както зад някои от песните в последния албум на изпълнителя - "Escapology", така и зад "Intensive Care" - заглавието, което предстои да излезе на 24 октомври. "Основната разлика в това да работя със Стивън е, че той ми има много по-голямо доверие. Той ме накара да изсвиря сам някои неща и с него минах на следващо ниво в моята игра. Аз изсвирих много от китарите и басовете в новия си албум", споделил е Уилямс.

Същевременно, обаче, на пресконференция в Германия изпълнителят на вече хитовия сингъл "Trippin" е казал, че отново ще работи заедно с Чембърс. "Ние отново сме приятели. Вече си говорим, а вбъдеще ще издадем заедно нещо, които всички вие с удоволствие ще чуете." Запитан също за плановете си за 2006 година, Роби лаконично е намекнал, че "не му е позволено да говори за 5-месечното си турне през идната година".

Сподели.